Apple TV nu 4K

HD kijken is zo 2016…. 4K levert vier keer scherper beeld op. Maar dan moet je natuurlijk wel de content hebben. Vanavond hebben we op onze zojuist verouderde Apple TV, haarscherp live zitten kijken naar de Apple Keynote. Apple toont met zo’n uitzending aan wat het kan. Haarscherp beeld live naar miljoenen huiskamers over de hele wereld. Apple omarmt nu 4K. Het goede nieuws: alle content die je in HD al hebt gekocht bij Apple, krijg je nu gratis als 4K (indien beschikbaar).

Aan het einde van het leven van Steve Jobs waren er veel geruchten dat Apple de wereld zou gaan veranderen met een TV of iets in die richting. Tot op heden hebben we daar weinig van gezien. Desondanks genieten we dagelijks van onze Apple TV, waarvan we braaf elke nieuwe versie gekocht hebben. Nu komt dan de 4K versie. Dankzij de betere rekenkracht zullen ook nieuwe spellen mogelijk zijn. Apple TV blijft hiermee een serieuze uitbreiding van je tv, maar zal voor de massa toch net te weinig voordeel bieden ten opzichte van een ingebouwde smart tv optie.

Nederland liep lang voorop bij internationale uitrol van hardware. Zoals met de GSM versie van het Apple horloge, zullen we ook in Nederland moeten wachten op de slimme app met een tv overzicht en live sport evenementen. Vooralsnog is enkel de hogere resolutie reden voor aanschaf voor Apple TV liefhebbers. Oh ja, je krijgt dan wel tevens een upgrade van de screensavers en een ingebouwde HDR engine voor wie daar van houdt. De hardware lijkt van buiten ongewijzigd.

Apple TV 4K begint bij € 199 voor 32GB of € 219 voor 64GB. Bestel vanaf 15 september. Verkrijgbaar vanaf 22 september.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeeman Albert
Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan? Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica. Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram