Het Nederlandse @app heeft een nieuw toetsenbord voor Android en iOS ontwikkeld. Het Tunekey toetsenbord valt op doordat het toetsenbord een instelbare ruimte tussen de toetsen heeft. De theorie erachter is erg interessant.

Door de tussenruimte in te stellen, kun je namelijk het balans zoeken tussen tiksnelheid en de kans op tikfouten. Hoe groter de tussenruimte, hoe kleiner de kans dat je per ongeluk de verkeerde toets aanslaat. Ook wanneer het standaard toetsenbord van een smartphone kleinere toetsen laat zien, hoeven die niet daadwerkelijk kleiner te zijn. Die ruimte kan nog steeds een toetsaanslag detecteren. Bij het Tunekey toetsenbord is dat niet meer het geval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.