GadgetGear.nl

Tunekey komt met toetsenbord met instelbare ruimte tussen de knoppen

Het Nederlandse @app heeft een nieuw toetsenbord voor Android en iOS ontwikkeld. Het Tunekey toetsenbord valt op doordat het toetsenbord een instelbare ruimte tussen de toetsen heeft. De theorie erachter is erg interessant.

Door de tussenruimte in te stellen, kun je namelijk het balans zoeken tussen tiksnelheid en de kans op tikfouten. Hoe groter de tussenruimte, hoe kleiner de kans dat je per ongeluk de verkeerde toets aanslaat. Ook wanneer het standaard toetsenbord van een smartphone kleinere toetsen laat zien, hoeven die niet daadwerkelijk kleiner te zijn. Die ruimte kan nog steeds een toetsaanslag detecteren. Bij het Tunekey toetsenbord is dat niet meer het geval.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten