Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tunekey komt met toetsenbord met instelbare ruimte tussen de knoppen

Het Nederlandse @app heeft een nieuw toetsenbord voor Android en iOS ontwikkeld. Het Tunekey toetsenbord valt op doordat het toetsenbord een instelbare ruimte tussen de toetsen heeft. De theorie erachter is erg interessant.

Door de tussenruimte in te stellen, kun je namelijk het balans zoeken tussen tiksnelheid en de kans op tikfouten. Hoe groter de tussenruimte, hoe kleiner de kans dat je per ongeluk de verkeerde toets aanslaat. Ook wanneer het standaard toetsenbord van een smartphone kleinere toetsen laat zien, hoeven die niet daadwerkelijk kleiner te zijn. Die ruimte kan nog steeds een toetsaanslag detecteren. Bij het Tunekey toetsenbord is dat niet meer het geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.