GadgetGear.nl

Review: Vogel’s PPC 1540 Projector Mount


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Vogel’s PPC 1540 Projector Mount met 5 sterren.

The Good
  • Stevig
  • Veel afstelmogelijkheden
  • Kabelgeleiding

The Bad

Wil je een thuisbioscoop aanleggen en heb je een hoog plafond, dan kun je natuurlijk spelen met den pan&tilt opties van de projector. Maar je krijgt dan altijd een stukje vervorming terug. De oplossing is een plafondbeugel die de projector een stuk lager aan het plafond laat hangen en dan is de Vogel’s PPC 1540 Projector Mount heel interessant en een logische keuze voor Het Innovatieve Huis.

Unboxing

Een projector is nog steeds geen regulier product voor de thuismarkt. Geen mooi doosje van Vogel’s dus, maar een simpele installateursdoos. Dat wil niet zeggen dat de boel niet goed verpakt is. Daar is zeker wel aandacht voor. Er is alleen niet geïnvesteerd in het opleuken van de doos.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

In de doos komen we alles tegen dat we verwachten inclusief een duidelijke handleiding.

Design

Qua design valt eigenlijk niet zo heel veel te vertellen behalve dat de beugel in hoogte verstelbaar is. De PPC 1540 Projector Mount loopt van 40CM tot 55 CM. De verticale staaf biedt ook kabelgeleiding, maar dat hebben we op het moment van de fotografie nog niet netjes gebruikt. Belangrijk om te weten, er kunnen projectors tot 15KG aan worden gezet.

Vogel’s houdt ook rekening met het gebruik van de beugel in combinatie met een verlaagd plafond. Er zit een extra ring bij. Daarmee kun je het gat in een verlaagd plafond mooi wegwerken.

Montage

De Vogel’s PPC 1540 Projector Mount wordt met vier lange schroeven vastgezet in het plafond. Loopt de boor een beetje weg tijdens het boren, geen zorgen. Er zit wel wat speling in de beugel. De plastic kappen zorgen dat het metaal uit het zicht verdwijnt. Daarna is het een kwestie van de stappen volgen om de verschillende onderdelen te bevestigen. Handig om te weten, er is een soort van noodvergrendeling op de staaf, mocht je deze losschroeven zonder dat iemand de projector vasthoudt. Maar vertrouw er uiteraard niet op. Het is een ‘nood’oplossing.

Afstellen

Niet alleen de hoogte van de beugel is van belang, maar ook de mate waarin je hem nog kunt afstellen. Niet alleen laat deze het toe de projector 360-graden te draaien, maar je kunt hem ook 15-graden kantelen met enorm fijne stapjes. Daar is goed over nagedacht. Hoe beter je de beugel kunt afstellen, hoe minder je hoeft te klooien met het lenzensysteem van de projector, dus hoe zuiverder het beeld.

Conclusie: Vogel’s PPC 1540 Projector Mount

Eigenlijk is de Vogel’s PPC 1540 Projector Mount maar een saai product. Hij valt niet op, zit prima in elkaar en doet gewoon wat hij moet doen. Er valt verder helemaal niets over te zeggen. Goed voor Vogel’s en jammer voor ons ;-).

Beschikbaarheid

De Vogel’s PPC 1540 Projector Mount is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten