GadgetGear.nl

Opnieuw komt er een randloze Android Smartphone uit China

Het lijkt erop dat de kraan is opengezet en dat de Koreaanse en Japanse merken het vuur aan de schenen krijgen van jonge, Chinese smartphonemakers. Opnieuw laat een klein merk voor weinig geld zien dat er meer is dan het infinity display van Samsung. De uitdager van vandaag is de Doogee Mix.

Qua specs lijkt de Doogee Mix niet heel anders dan de concurrenten die we de afgelopen twee dagen voorbij zagen komen. Opnieuw een 5,5 inch Full HD display in een 5 inch body, maar ditmaal een Samsung Super AMOLED display. Het toestel is wat duurder dan de twee die we eerder deze week hebben gezien, en dat zie je ook terug in de chipset.

Voor een paar tientjes meer legt Doogee namelijk een MediaTek Helio P25 chipset in haar smartphone. Deze heeft een octa-core processor op 2.5GHz en een dikke 6GB aan werkgeheugen. Ook krijg je een dikke 3380mAh accu.

Niet alleen het display komt van Samsung, maar ook de camera. De Doogee Mix maakt gebruik van een Samsung Isocell sensor combinatie. Zo krijg je aan de achterkant een dual-camera met een 16 megapixel en 8 megapixel beeldsensor. Voor krijg je een 5 megapixel selfie camera. Doogee levert het toestel uit met Android 7.0.

kopen
→ Check de prijs bij Banggood.com

Reageren