De engineers van Philips hebben een nieuwe generatie bluetooth speakers ontwikkeld. Onder de naam Everplay komt een nieuwe lijn speakers de markt op met een bluetooth bereik van tot 30 meter.

De Everplay generatie staat voor speakers die tegen een stootje kunnen, of een spatje, stofje, etc. Daarnaast heeft Philips de speakers voorzien van snelladers en een bluetooth bereik tot 30 meter. Dat laatste heeft vooral te maken met het ontwerp en de positionering van de antenne in de speaker.

Philips Everplay BT3900W/37

De Philips Everplay BT3900W/37 heeft een vermogen van 4 Watt RMS. Het is een mono geluidssysteem met één driver van 2 inch. De lage tonen komen van een passieve radiator. Op een acculading zou deze zo’n 8 uur mee moeten gaan.

Philips Everplay BT6900B/37

Met de BT6900B/37 komen we al in het middensegment van de Everplay serie. Ook dit is een mono speaker met 1 driver van 2 inch. De passieve radiator meet bij deze 2 inch. De speaker heeft een RMS vermogen van 10 Watt en een accuduur van 10 uur.

Philips Everplay BT7900P/00

Het topmodel is duidelijk de Philips Everplay BT7900P/00. Deze draadloze speaker heeft een RMS vermogen van twee keer 7 Watt. Beide 7 Watt drivers zijn 1,5 inch groot en hebben een eigen passieve radiator van 2,25 inch. Dit is de enige speaker in de lijn die stereo is. Ook deze speaker heeft een gebruiksduur van zo’n 10 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.