Dit is Razer’s Wolverine Ultimate controller

Vorig jaar zweeg Razer tijdens de Gamescom en deed het al haar aankondigingen tijdens de IFA. Dit jaar brengt Razer toch nieuwe hardware mee. Speciaal voor de PC / Xbox gamer. Het iconische merk introduceert daar de Wolverine Ultimate.

Het is de niet eerste keer dat Razer een controller voor Xbox gamers uitbrengt, zelfs niet met verlichting erin. Het is wel de eerste Xbox controller met ondersteuning voor Chroma Key ondersteuning. Eindelijk kun je de verlichting van jouw Xbox controller net zo tunen als de verlichting in jouw PC hardware van Razer. Er is keuze uit 16,8 miljoen kleuren en verschillende effecten zoals Static, Spectrum Cycling, Breathing, Wave en meer.

De controller beschikt ook over ondersteuning voor Chroma SDK. Daarmee kunnen ontwikkelaars hun games voorzien van code die de verlichting in jouw controller direct aanstuurt. Een goed voorbeeld hiervan zijn de PS4 controllers. In GTA V gaan deze rood-blauw knipperen wanneer de politie je zoekt. Dit soort grappen worden nu ook mogelijk met deze Razer Wolverine Ultimate.

Ideaal aan de Wolverine Ultimate zijn de uitwisselbare D-pads en thumbsticks. Zo pas je de controller aan jouw voorkeuren aan. Ook zitten er zes programmeerbare knoppen op om de beleving verder aan te passen. Razer heeft in de selectie van de componenten natuurlijk rekening gehouden met de eisen die eSporters aan controllers stellen.

Beschikbaarheid

De Razer Wolverine gaat €179,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.