Over twee weken, tijdens de IFA, zal LG haar nieuwe vlaggenschip aankondigen. Haar vlaggenschip op het gebied van innovatie zou de LG V30 moeten zijn. Eerder deze week wisten we al te melden dat dit het eerste V-series vlaggenschip zonder dubbel display zou worden. Vandaag zien we hoe hij eruit ziet. 

Het is Evan Blass gelukt om een afbeelding van de LG V30 te pakken te krijgen. Op de V30 zien we een dubbele camera zoals we die mogelijk van de LG G6 kennen. Met andere woorden, twee verschillende optieken waardoor je met twee vaste brandpunten kunt zoomen. Een erg fijne functie. Ook zien we de afgeronde hoeken die we kennen van de LG G6 en de LG Q6. Qua beeldverhouding zou LG weer voor 18:9 gekozen hebben. Verder verraadt de afbeelding nog heel weinig en is het echt wachten op bijzondere innovaties.

De kans is in ieder geval wel groot dat LG het toestel van een veel snellere chipset voorziet dan de LG G6. Daarmee schoot LG wat lager in. De Qualcomm SnapDragon 835 chipset die LG toen niet koos, is nu een stuk goedkoper geworden en zou daarmee een goede match zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.