GadgetGear.nl

IFA: GoXtreme introduceert haar Kamera OMNI 360° smartphone camera

Het Duitse GoXtreme heeft vandaag haar nieuwste smartphonecamera gepresenteerd; de GoXtreme Kamera OMNI 360°. Inderdaad. Kamera met een grote K in plaats van een kleine c. Het zijn immers Duitsers.

De GoXtreme Kamera OMNI 360° is een opklikcamera. De kleine camera bevat aan de onderkant een micro-USB of USB-C aansluiting voor Android smartphones. Je klikt de camera op het toestel en kunt meteen beginnen met filmen in 360-graden.

Deze strategie is briljant voor GoXtreme. Het gros van het rekenwerk wordt door de smartphone gedaan en daarmee worden de kosten op de chipset gedrukt. De GoXtreme Kamera OMNI 360° is een systeem met twee lenzen en 4 megapixel beeldsensoren. Deze opstelling levert een 360-graden film in net iets meer dan Full HD op. 2.048×1.080 om precies te zijn. Dit is wat beperkt qua resolutie, maar doet niet onder voor het gros van de 360-graden camera’s die in de schappen liggen.

Er zit ook een groot voordeel aan de techniek die GoXtreme voor deze camera heeft gekozen. Je kunt met de camera namelijk ook live in 360-graden streamen en ja, dat is wel heel geef natuurlijk. Vooral op plekken als hier op de IFA.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten