GadgetGear.nl

IFA: Gecko Covers ontwikkelt stuitercase voor de iPhone

De Gecko Covers Bounce is een nieuwe iPhone cover met een hele belangrijke eigenschap. Deze cover zorgt ervoor dat jouw iPhone een val van een meter moeiteloos moet overleven.

De Gecko Covers Bounce, die wordt uitgebracht voor de iPhone 6, 6S en 7 is een backcover die de achterkant van het toestel compleet beschermd. Daarnaast heeft de cover een karabijnhaak meegekregen. Hierdoor kun je de iPhone prima op een hike meenemen. Ben je minder avontuurlijk ingesteld, kun je die er altijd nog af halen. Ook daar is aan gedacht.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten