IFA: Dit zijn de B&O Beoplay E8 draadloze oordopjes

Ook B&O gaat volledig draadloze oordopjes produceren. Met de B&O Beoplay E8 gaat het bedrijf e strijd aan met producten als de de Apple Airpods en Jabra Elite Sports.

Net als Jabra, lijkt B&O er niet voor te kiezen de oordopjes zo klein mogelijk te maken. Met als direct gevolg dat je ruimte hebt om ook echt een mooie klankkamer te bouwen. De B&O Beoplay E8 komt wel in een speciaal doosje dat ook dienst doet als powerbank. Iets dat we bij alle merken terugzien. Toch probeert B&O ook hier op te vallen. Het doosje heeft een lederen exterieur. Ze gaan dus voor een luxe uitstraling.

Ook de oordopjes zelf stralen luxe uit. Dit vooral door gebruik te maken van aluminium en dit aluminium een touch oppervlak te geven waardoor je geen fysieke knoppen op het relatief kleine oppervlak hoeft te maken. De microfoons in de oordopjes kunnen geactiveerd worden om geluid van buiten door te laten. Je kunt daarbij zelf kiezen hoe sterk het geluid van buiten is. Voor sporters is dit een functie die een hoop veiligheid onderweg kan bieden omdat je auto’s aan hoort komen.

In de oordopjes zitten 5,7mm drivers. Ze ondersteunen NFMI en werken op basis van Bluetooth 4.2.

De B&O Beoplay E8 oordopjes hebben een uithoudingsvermogen van 4 uur. Daarna moeten ze terug in de lader. De lader kan de oordopjes nog twee keer opladen voor een totale speelduur van 12 uur. Hoe lang het laden duurt is onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.