GadgetGear.nl

IFA: Acer introduceert twee 360-graden camera’s

Acer heeft zojuist tijdens de IFA twee nieuwe 360-graden camera’s gepresenteerd. Één voor in de auto en één om lekker de toerist mee uit te hangen. Beiden laten zien dat Acer duidelijk in meerdere segmenten aanwezig probeert te zijn.

Acer Holo360

De Acer Holo360 is echt een dedicated 360-graden camera. Op basis van een Qualcomm Snapdragon 625 chipset en een 3 inch display om de content meteen te previewen. Leuk detail is dat deze camera draait op Android 7.1. Via WiFi en 4G zijn de beelden meteen online te streamen. Het meest opvallende is dat deze camera de beelden op 4K resolutie schiet en dan krijg je een video waar je best wel wat detail op kan zien. Daarnaast schiet hij foto’s op 6.9k.

Acer Vision360

De Acer Vision360 is een dashcam in 360-graden. Zo heb je alles buiten en binnen de auto in beeld. Ook handig bij een aanrijding van opzij. Hij houdt de GPS coördinaten bij waardoor deze ook goed als bewijs kan dienen bij ongevallen. Bij detectie van een botsing stelt hij zelf de beelden rondom dat moment veilig. Het is ook mogelijk beelden naar de cloud te sturen.

Beschikbaarheid

De Acer Holo360 ligt in Q4 in de schappen voor €349 en de Vision360 volgt in Q1 2018. De prijs is nog onbekend.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten