GadgetGear.nl

Amazon lanceert Nederlandse shopping app

De grote Amerikaan begint onze Bol en CoolBlue steeds harder in de nek te hijgen. Na een deels vertaalde Duitse site, heeft Amazon nu ook een Nederlandse shopping app gelanceerd.

Toch gaat het ook nu weer niet om een compleet vertaalde ervaring. De menu’s, producttitels en betaalpagina’s zijn dan wel vertaald, de rest van de inhouden zijn nog steeds gewoon in het Duits. Dat Amazon moeite heeft om haar gehele productgamma te vertalen is niet vreemd. Alleen al voor producttitels, gaat het om miljoenen vertalingen. Al zijn er natuurlijk vele producten waar we ook in het Nederlands de Engelse naam voor gebruiken. Denk aan namen voor elektronica producten. Overigens start de app wel in het Duits en moet je die zalf omzetten naar Nederlands.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten