Amazon lanceert Nederlandse shopping app

De grote Amerikaan begint onze Bol en CoolBlue steeds harder in de nek te hijgen. Na een deels vertaalde Duitse site, heeft Amazon nu ook een Nederlandse shopping app gelanceerd.

Toch gaat het ook nu weer niet om een compleet vertaalde ervaring. De menu’s, producttitels en betaalpagina’s zijn dan wel vertaald, de rest van de inhouden zijn nog steeds gewoon in het Duits. Dat Amazon moeite heeft om haar gehele productgamma te vertalen is niet vreemd. Alleen al voor producttitels, gaat het om miljoenen vertalingen. Al zijn er natuurlijk vele producten waar we ook in het Nederlands de Engelse naam voor gebruiken. Denk aan namen voor elektronica producten. Overigens start de app wel in het Duits en moet je die zalf omzetten naar Nederlands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram