GadgetGear.nl

Volterman, de slimme portemonnee

De portemonnee slimmer maken, dat is het idee achter de Volterman. De portemonnee voor dé mobiele gebruiker met een stroomslurpende smartphone, want er zit een powerbank in.

De slimme portemonnee is uitgerust met een powerbank die een capaciteit heeft van 2.000mAh tot 5.000mAh. Hierdoor kun je jouw smartphone altijd van een paar extra minuten tot uren aan stroom voorzien. Dat kan via een kabel, maar de Volterman bevat ook een draadloze qi lader. Handig!

De Volterman dient ook als WiFi hotspot, met een eigen mobiele verbinding. Het team achter Volterman belooft dat roamen via de Volterman tot drie keer goedkoper is dan wanneer je normaal zou roamen. Maar echte bedragen noemen ze nog niet.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Deze internetverbinding gebruikt de Volterman ook om altijd te laten zien waar hij is. Zo raak je hem nooit meer kwijt. Ook kan hij alarm slaan wanneer jij en de portemonnee te ver van elkaar verwijderd zijn. Wordt de Volterman gestolen, legt een camera in de portemonnee vast wie hem opent.

Er komen drie uitvoeringen van de Volterman. De Cardholder voor iedereen die niets meer met cash heeft, de Bifold wat meer een normale portemonnee is en de Travel waar ook paspoorten in gestoken kunnen worden.

Beschikbaarheid

De Volterman staat nu op IndieGoGo.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten