The Terminator T-800 binnenkort als übergave slimme speaker

Even iconisch als de uitspraak “I’ll be back” is het gezicht van de Terminator T-800 robot. Het bedrijf AC Worldwide lijkt nu een Kickstarter te willen starten om deze iconische schedel op jouw bureau te krijgen, als slimme speaker.

Sterker nog, het blijft niet alleen bij een bleutooth speaker. De The Terminator T-800 krijgt ook een HD camera aan boord. Vermoedelijk achter één van de rode ogen die erin zitten. De speaker kan verbonden worden met WiFi en Bluetooth. Amerikanen krijgen ook de mogelijkheden om de speaker als slimme Amazon Alexa speaker te gebruiken.

De speaker zal een tweeweg systeem worden. Daarbij wordt de tweeter in de bovenkant van de schedel geplaatst terwijl in de basis van het beeld een subwoofer wordt geplaatst. De HD camera, die in het linker oog zit, kan gebruikt worden als beveiligingscamera. Het geheel meet overigens 45 CM hoog. Wil je stereo, dan kun je twee van deze T-800’s aan elkaar koppelen.

Beschikbaarheid

Een leuk detail aan de Kickstarter is dat je zelf mag bepalen wat er op de plaquette van de T-800 komt te staan. Vanaf $240 haal je een The Terminator T-800 speaker in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.