GadgetGear.nl

Techworld: Lenovo toont buigbare tablet

Tijdens het Techworld evenement in China heeft Lenovo iets nieuws laten zien. Een tablet met een display dat echt dubbelgevouwen kan worden. Samsung was één van de eersten die een flexibel display kon laten zien, maar Lenovo lijkt de eerste te zijn die het echt in een product kan toepassen.

Helemaal vergevensgezind is de technologie nog niet. Dit zie je in het Chinese filmpje hieronder. Je ziet dat het scherm verkleuringen laat zien op de as waarop het moet buigen. Dit zal ook voor Lenovo ongetwijfeld reden zijn om nog even niets met een eindproduct te komen. Het zal immers het eerste zijn waar het journaille over gaat klagen 😉

Toch is het indrukwekkend om te zien hoe ver Lenovo al is met nadenken over de functionaliteit van een dergelijk display. Dit zien we bijvoorbeeld aan de camera app wanneer het scherm is dichtgevouwen. Aan de voorkant kun je zien wat de maker van de foto gaat vastleggen. Innovatief denken dus.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Bij onderzoek rondom het verhaal van deze Android tablet komen we verschillende specs tegen die erin zouden moeten zitten, maar dat is verder niet zo heel interessant zolang het bij een proof of concept blijft. Het kan bijna niet anders dan dat Lenovo bij een uiteindelijk product met stevige specs zal komen waardoor de eerste versie echt gericht is op de high-end gebruikers. Immers kunnen ze daar het meest vragen voor deze innovatie.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten