Voor wie RED nog niet kent, RED is een high-end camerafabrikant. Maar dan ook echt heel high-end. Deze jongens maken echte modulaire camera’s waar je een smak geld voor moet neerleggen. En nu gaan ze ook nog eens een Android smartphone ontwikkelen met dezelfde passie; de Hydrogen One.

De Hydrogen One is een Android smartphone met een holografisch display van 5.7 inch. Het moet zonder moeite kunnen schakelen tussen 2D en 3D weergave. Klinkt een beetje als het display in de Nintendo 3DS. Of als de geflopte Fire Phone van Amazon lang, lang geleden. Toch zou het scherm in de RED Hydrogen One anders moeten zijn. Een techniek die we schijnbaar nog nooit eerder hebben gezien.

Ook qua geluid moet de smartphone een bijzondere ervaring opleveren. RED noemt het een aanval op jouw oren. Het bedrijf zou een nieuwe multidimensionale audio-ervaring willen neerzetten. Daarnaast, en dan komt de ware aard van het beestje naar voren, zal de Hydrogen One een modulaire smartpone zijn. Een beetje zoals de Moto Z lijn en de Essential Phone. Uiteraard legt RED de focus op fotografie.

RED zal twee uitvoeringen op de markt brengen. Voor $1.195 koop je de goedkope aluminium uitvoering. Voor $1.595 krijg je de uitvoering van titanium. Modules zijn voorlopig nog niet verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.