Hij heet de Tambour Horizon en is de nieuwste creatie van de horlogetak van designerhuis Louis Vuitton. Toch is de Tambour Horizon technisch gezien alles behalve vooruitstrevend.

De Tambour Horizon draait op dezelfde Qualcom Snapdragon Wear 2100 chipset die we in vele andere smartwatches tegenkomen. Ook het 1,2 inch display is niet heel opvallend en heeft dezelfde 390×390 pixels die we elders zien. Ook qua werkgeheugen (512MB) en opslagruimte (4GB) zien we echt geen bijzonderheden aan dit klokje op Android Wear 2.0.

Maar dan de behuizing. Een echte Louis Vuitton natuurlijk met ene horlogekast die 1,2CM dik is. Het klokje komt uit Zwitserland in plaats van China en kan van 60 verschillende bandjes worden voorzien. Ook heeft Louis Vuitton een aantal eigen watchfaces voor het klokje ontworpen. Uiteraard passen die bij de kasten en bandjes van de klokjes.

Beschikbaarheid

Voor nu komen de horloges alleen in de VS op de markt. Het stalen instapmodel gaat voor $2.450 over de toonbank terwijl het zwarte model $2.900 moet gaan kosten, zo bericht de New York Times.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.