Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Het LG G6 design voor weinig? Dit is de LG Q6

LG’s G6 was revolutionair met haar 18:9 FullVision display. Een displayformaat dat in China al vrij vlot werd gekopieerd. Daarnaast heeft LG de G6 erg strak ontworpen, met haar smalle randen. Wie ditzelfde design wenst voor weinig, kan nu kiezen voor de LG Q6 Android Smartphone.

LG heeft nu de Q6+, Q6 en Q6α geïntroduceerd. Drie smartphones op basis van de veel goedkopere Qualcomm Snapdragon 435 chipset. Daarnaast is het display met een doorsnede van 5.5 inch net wat kleiner geworden. De verschillen tussen de drie modellen zit hem vooral in opslagruimte en werkgeheugen. Dit is wat je krijgt: Q6+ (4GB/64GB), Q6 (3GB/32GB) en Q6α (2GB/16GB). De overige functies zijn gelijk binnen de Q6 serie.

De Android 7.1.1 smartphones zijn voorzien van een 13 megapixel camera achter. Één camera in plaats van de twee achterop de LG G6. Voor zit een 5 megapixel selfie camera met een 100-graden lens en gezichtsherkenning.

Beschikbaarheid

In Nederland zal LG alleen de LG Q6 verkopen. Dus met 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Hij verschijnt in augustus in de kleuren Astro Black en Ice Platinum. In België gaat ook de Terra Gold uitvoering in de verkoop. LG heeft nog geen prijs afgegeven voor het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.