Huawei brengt Porsche Design naar Android Wear

Huawei en Porsche Design brachten al eens de dure Huawei Mate 9 Porsche Design naar Europa en nu volgt een belangrijke accessoires. De twee brengen ook een Porsche Design smartwatch naar Europa. Ook duur en ook erg nauwkeurig ontworpen.

Net als bij de Huawei Mate 9 lijkt het om een redesign van een Huawei product te gaan. In dit geval de Huawei Watch 2 4G. Deze heeft een Porsche Design facelift ondergaan waarbij een nieuw bandje is ontwikkeld, de horloge kast is aangepast en er een nieuwe, keramische ring op is gelegd tezamen met twee knoppen die van net wat meer detail zijn voorzien. Speciale Porsche Design watchfaces maken het feestje af.

Wanneer het om specs gaat, is het verschil niet zo heel groot. Ook deze draait Android Wear 2.0, heeft een 390x390 display van 3 inch, 512MB werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. GPS, barometer en hartslagsensor zijn ook nu weer aanwezig. Het klokje is IP68 waterdicht, dus je mag ermee zwemmen.

Beschikbaarheid

Details voor Nederland zijn nog niet aangekondigd, maar we weten dat de prijs in Europa op €795 moet komen te liggen. Tezamen met de Huawei Mate 9 Porsche Design zou je ongeveer €2.000 kwijt zijn, maar dan heb je ook wel een heel bijzonder duo in handen. Overigens… Hauwei liet gisteravond weten nog maar 15 van deze smartphones op voorraad te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram