GadgetGear.nl

Huawei brengt Porsche Design naar Android Wear

Huawei en Porsche Design brachten al eens de dure Huawei Mate 9 Porsche Design naar Europa en nu volgt een belangrijke accessoires. De twee brengen ook een Porsche Design smartwatch naar Europa. Ook duur en ook erg nauwkeurig ontworpen.

Net als bij de Huawei Mate 9 lijkt het om een redesign van een Huawei product te gaan. In dit geval de Huawei Watch 2 4G. Deze heeft een Porsche Design facelift ondergaan waarbij een nieuw bandje is ontwikkeld, de horloge kast is aangepast en er een nieuwe, keramische ring op is gelegd tezamen met twee knoppen die van net wat meer detail zijn voorzien. Speciale Porsche Design watchfaces maken het feestje af.

Wanneer het om specs gaat, is het verschil niet zo heel groot. Ook deze draait Android Wear 2.0, heeft een 390×390 display van 3 inch, 512MB werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. GPS, barometer en hartslagsensor zijn ook nu weer aanwezig. Het klokje is IP68 waterdicht, dus je mag ermee zwemmen.

Beschikbaarheid

Details voor Nederland zijn nog niet aangekondigd, maar we weten dat de prijs in Europa op €795 moet komen te liggen. Tezamen met de Huawei Mate 9 Porsche Design zou je ongeveer €2.000 kwijt zijn, maar dan heb je ook wel een heel bijzonder duo in handen. Overigens… Hauwei liet gisteravond weten nog maar 15 van deze smartphones op voorraad te hebben.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten