HP introduceert de HP Sprocket printer met app

Ook HP stort zich weer op de markt voor mobiele fotoprinters. Kleine printertjes waarmee je jouw genomen foto direct kunt uitprinten en achterlaten. De introductie is mooi op tijd voor het festivalseizoen.

De HP Sprocket fotoprinter heeft niet alleen een vrolijke naam, het kleine kastje is zo gemaakt dat hij gewoon in een broekzak past. Het printertje maakt afdrukken op 5 x 7,6 CM. De verbinding tussen smartphone en HP Sprocket verloopt via bluetooth.

HP Sprocket App downloaden

De HP Sprocket is niet gemaakt voor PC’s, maar voor mobiele apparaten. De fotoprinter werkt dan ook met behulp van een app voor iOS of Android. In de app kun je ook gebruik maken van filters om jouw foto’s een eigen stijl mee te geven en natuurlijk een leuk lijstje mee printen.

HP Zink fotopapier

De HP Sprocket maakt gebruik van speciaal fotopapier. Het gaat om HP Zink fotopapier. Wanneer je het vrolijke printertje koopt, zitten hier meteen tien velletjes bij. Extra pakjes met HP Zink papier kosten €11,99 en bevatten 20 velletjes. De kosten per afdruk liggen daarmee op €0,60. Door gebruik te maken van dit speciale fotopapier is inkt niet nodig. Het papier doet ook meteen dienst als stickervel.

Beschikbaarheid

Er zijn drie uitvoeringen van de HP Sprocket, maar HP zal slechts twee modellen naar Nederland brengen. Hier in Nederland komen alleen de witte en zwarte uitvoeringen in de winkel te liggen. De rode zal wel in andere markten verkocht gaan worden. De HP Sprocket gaat €149,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram