Gelekt: Nokia 8, de verschrikkelijke

Nokia 8 Gelekt

Soms moet je hopen dat gelekte foto’s nep zijn. Zeker bij deze. Vanuit een fabriek in China zouden de volgende foto’s zijn gelekt van Nokia’s nieuwe vlaggenschip, de Nokia 8. Een gouden Android smartphone.

Nokia zou momenteel aan twee nieuwe vlaggenschip smartphones werken; de Nokia 8 en de Nokia 9. Waarschijnlijk krijgen deze Android smartphones respectievelijk de Qualcomm Snapdragon 660 en 835 chipsets mee.

De Nokia 8 die we hier op foto zouden moeten hebben, zou zijn uitgerust met twee 13 megapixel camera’s, duo-tone LED flitser en laser autofocus. De vingerafdrukscanner zit in de home knop voorop het toestel en aan de handen te zien, gokken we op een display van rond de 5.5 inch in formaat. Verder valt er op dit moment nog niet veel te zeggen. Maar we willen het weten. Hate it or love it deze gouden uitvoering?

Nokia’s worden tegenwoordig in China gemaakt. Het merk is ondergebracht in de joint venture HMD dat half Fins is. Mogelijk gaan we tijdens de IFA deze nieuwe generatie Nokia smartphones voor het eerst echt zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.