GadgetGear.nl
Nokia 8 Gelekt

Gelekt: Nokia 8, de verschrikkelijke

Soms moet je hopen dat gelekte foto’s nep zijn. Zeker bij deze. Vanuit een fabriek in China zouden de volgende foto’s zijn gelekt van Nokia’s nieuwe vlaggenschip, de Nokia 8. Een gouden Android smartphone.

Nokia zou momenteel aan twee nieuwe vlaggenschip smartphones werken; de Nokia 8 en de Nokia 9. Waarschijnlijk krijgen deze Android smartphones respectievelijk de Qualcomm Snapdragon 660 en 835 chipsets mee.

De Nokia 8 die we hier op foto zouden moeten hebben, zou zijn uitgerust met twee 13 megapixel camera’s, duo-tone LED flitser en laser autofocus. De vingerafdrukscanner zit in de home knop voorop het toestel en aan de handen te zien, gokken we op een display van rond de 5.5 inch in formaat. Verder valt er op dit moment nog niet veel te zeggen. Maar we willen het weten. Hate it or love it deze gouden uitvoering?

Nokia’s worden tegenwoordig in China gemaakt. Het merk is ondergebracht in de joint venture HMD dat half Fins is. Mogelijk gaan we tijdens de IFA deze nieuwe generatie Nokia smartphones voor het eerst echt zien.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten