GadgetGear.nl

Audiofiel geluid uit de laptop met de Creative Sound Blaster PLAY! 3

Hoewel je in een desktop doorgaans prima een betere geluidskaart kunt plaatsen, is dit in laptops vrijwel onmogelijk. Wil je op jouw oudere laptop toch gebruik kunnen maken van hi-res muziek, biedt Creative met de Sound Blaster PLAY! 3 een oplossing.

De Creative Sound Blaster PLAY! 3 is een externe USB geluidskaart (die natuurlijk ook op desktop PC’s kan worden gebruikt). De Sound Blaster PLAY! 3 richt zich op high-end stereo gebruik in combinatie met een goede speakerset of hoofdtelefoon.

De Creative Sound Blaster PLAY! 3 is voorzien van een DAC met een signal-to-noise verhouding van 93dB. Hij kan audiobestanden met maximaal 24-bit / 96kHz weergeven. De versterker in de USB geluidskaart kan hoofdtelefoons en speakers aan tot 300Ω. Er is ook een microfoon aansluiting in de Creative Sound Blaster PLAY! 3 aanwezig.

Beschikbaarheid

De Creative Sound Blaster PLAY! 3gaat €24,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten