Hoewel je in een desktop doorgaans prima een betere geluidskaart kunt plaatsen, is dit in laptops vrijwel onmogelijk. Wil je op jouw oudere laptop toch gebruik kunnen maken van hi-res muziek, biedt Creative met de Sound Blaster PLAY! 3 een oplossing.

De Creative Sound Blaster PLAY! 3 is een externe USB geluidskaart (die natuurlijk ook op desktop PC’s kan worden gebruikt). De Sound Blaster PLAY! 3 richt zich op high-end stereo gebruik in combinatie met een goede speakerset of hoofdtelefoon.

De Creative Sound Blaster PLAY! 3 is voorzien van een DAC met een signal-to-noise verhouding van 93dB. Hij kan audiobestanden met maximaal 24-bit / 96kHz weergeven. De versterker in de USB geluidskaart kan hoofdtelefoons en speakers aan tot 300Ω. Er is ook een microfoon aansluiting in de Creative Sound Blaster PLAY! 3 aanwezig.

Beschikbaarheid

De Creative Sound Blaster PLAY! 3gaat €24,99 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.