GadgetGear.nl
Ryobi Air Conditioner Cooler Koelbox

Ryobi verenigt de koelbox en airco in één machine

De Ryobi Air Conditioner Cooler is een wel heel opvallende koelbox van het gereedschapsmerk. Niet alleen kan deze koelbox jouw broodjes en drankjes lekker op temperatuur houden, het is ook een mobiele airco oplossing.

Het systeem van Ryobi werkt op een 18v One+ accu. Wanneer je de accu op de Ryobi Air Conditioner Cooler aansluit, kun je de airco functie activeren. Via het rooster aan de voorkant zal de Ryobi dan koude lucht de ruimte in blazen. En dat lijkt ons ideaal voor op vakantie. Zowel koel bier in de tent als een koel briesje voor het slapen gaan. Heerlijk.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten