Ring introduceert haar tweede generatie video deurbellen

Ring is één van dé merken die zich helemaal heeft toegelegd op het produceren van slimme deurbellen. Natuurlijk werken die op basis van video. Met een resolutie van 720p zou je verwachten dat de resolutie prima is ter identificatie van mensen, maar het kan nog beter. De nieuwe generatie gaat Full HD.

De beeldsensor in de nieuwe Ring deurbellen is in staat om Full HD streams te starten op het moment dat iemand de deurbel gebruikt. Het nieuwe apparaat heeft natuurlijk de naam Doorbell 2 meegekregen. De camera in deze Ring Doorbell 2 heeft een kijkhoek van 160 graden. Het front kan nu naar smaak worden verwisseld en nachtzicht is verbeterd.

Het is niet nodig om kabels te trekken voor de ring. De deurbel heeft ene eigen accu. Deze kan via micro-USB worden opgeladen. Natuurlijk is aansluiten op het stroomnet wel mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram