Elektrisch poetsen kan nog geavanceerder met de DiamondClean Smart tandenborstel!

De DiamondClean Smart is een slimme tandenborstel die exceptionele poetsresultaten creëert door nieuwe opzetborstels met persoonlijke begeleiding en directe feedback over het poetsen. Met de Philips Sonicare DiamondClean Smart haal je de onzekerheid uit je mondverzorging en ben je in staat om meerdere doelen te behalen, van plakverwijdering en gezonder tandvlees, tot wittere tanden en een frisse adem.

Via de ingebouwde Smart-sensortechnologie krijg je persoonlijk poetsadvies via de Philips Sonicare app. Deze app is via Bluetooth draadloos gekoppeld aan je tandenborstel waardoor er gegevens uitgewisseld kunnen worden. Een locatiesensor zorgt ervoor dat je op een 3D-kaart van de mond kan zien waar je wel of nog niet gepoetst hebt. De DiamondClean Smart geeft via een speciale schrobsensor ook een seintje als je je tanden te veel schrobt in plaats van zachtjes poetst. Daarnaast zorgt de druksensor ervoor dat de lichtring op het handvat van de tandenborstel gaat branden als je teveel druk zet tijdens het poetsen. De app biedt tevens ondersteuning bij het opvolgen van tandartsadvies. Zijn er bijvoorbeeld probleemgebieden vastgesteld, dan worden deze gemarkeerd op de 3D-kaart. Bovendien ontvang je proactief signalen die je helpen herinneren om extra aandacht te besteden aan die specifieke gebieden. Zo kun je gemakkelijk inzicht krijgen in jouw poetsgedrag en dit zelfs delen met de tandarts of mondhygiënist(e).

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Sonicare DiamondClean Smart is vanaf september verkrijgbaar in verschillende varianten en wordt standaard geleverd met een bijpassend oplaadglas en een oplaadreisetui. De standaardversie kost € 259,99

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.