Feestverlichting in een speaker, het lijkt steeds normaler te worden. Ook Philips maakt ze nu in de vorm van de ShoqBox SB500. Een bluetooth speaker die in het donker het feestje maakt.

De ShoqBox SB500 bevat een serie LED’s die zorgen voor een mini-lichtshows wanneer je via bluetooth jouw muziek naar de speaker streamt. Hoeveel LED’s en hoeveel kleuren ze kunnen weergeven vertelt het persbericht helaas niet.

Ook weten we niet veel over de audiotechnische opbouw behalve een plaatje die laat zien dat er twee speakerdrivers in zitten en twee passieve radiators. De verwachting is dat de speaker dan ook een behoorlijk bereik heeft qua bass. De speaker is in ieder geval wel gemaakt om tegen een stootje te kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.