Nokia presenteert haar eHealth lijn

De integratie van Withings in het nieuwe Nokia is een feit. En daarmee is het tijd voor het Chinese-Finse-Franse merk om haar collectie eHealth gadgets aan de wereld te presenteren.

Het nieuwe Nokia assortiment bestaat vrijwel volledig uit het huidige assortiment van Withings producten. Dit is ook de reden dat je onlangs retailers hebt gezien die Withings producten goedkoper aanbieden. Alle producten die nu worden uitgeleverd, zijn voorzien van het Nokia merk. Daarnaast is ook het design hier en daar wat aangepast. Zo is de gesp van de bloeddrukmeter nu van een compleet ander materiaal dan de Withings uitvoering.

Ook qua app ondersteuning zijn aanpassingen gemaakt. Zo werken alle voormalig Withings producten nu samen met de Nokia Health Mate app. Die is meteen voorzien van wat nieuwe programma’s om je te helpen een gezonder leven te leiden. En daarmee geeft Nokia een goede reden om op de nieuwe app over te stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.