Het Amsterdamse Innovative Brands heeft vandaag de Lucis lamp geïntroduceerd. Een sfeerlamp voor binnen en buiten die je bedient met touch en door hem heen er weer te schudden.

De Lucis komt in drie uitvoeringen. De Lucis Lite, Premium en Bamboo. In tegenstelling tot wat de naamgeving misschien doet vermoeden, is de Bamboo uitvoering meer premium dan de premium. Zo heeft de Bamboe versie een lichtopbrengst van 450 lumen in plaats van 250 en heeft hij met 100 uur ook de langste accuduur van de drie. Oké, met 8 uur laadtijd heeft hij ook de langste laadtijd, maar dat is niet heel verrassend toch? Er zit immers een 13.600mAh accu in. Opladen gaat lekker gemakkelijk via micro-USB.

Waar de Lucis Lite is afgewerkt met het stevige ABS plastic, is de Lucis Premium afgewerkt met ABS, Aluminium of Zabrano hout. De Bamboo is uiteraard afgewerkt met bamboe hout (of eigenlijk gras, want Bamboo is een snelgroeiende grassoort). De behuizing is weerbestendig, dus bij een regenbuitje hoef je niets te vrezen wanneer je ontdekt dat de Lucis nog vrolijk jouw terras aan het verlichten is terwijl het stortregent en je eigenlijk niet meer naar buiten wilt.

Met schudbewegingen zet je de Lucis aan of uit. Met touch kies je de kleur en intensiteit waarmee de Lucis brandt. Er zitten zelfs lichtanimaties in en er is een party modus, maar het is niet duidelijk of die ook op licht reageert.

Beschikbaarheid

De Lucis staat nu op IndieGoGo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.