GadgetGear.nl

De Lucis is een moodlamp met touchbediening uit Nederland

Het Amsterdamse Innovative Brands heeft vandaag de Lucis lamp geïntroduceerd. Een sfeerlamp voor binnen en buiten die je bedient met touch en door hem heen er weer te schudden.

De Lucis komt in drie uitvoeringen. De Lucis Lite, Premium en Bamboo. In tegenstelling tot wat de naamgeving misschien doet vermoeden, is de Bamboo uitvoering meer premium dan de premium. Zo heeft de Bamboe versie een lichtopbrengst van 450 lumen in plaats van 250 en heeft hij met 100 uur ook de langste accuduur van de drie. Oké, met 8 uur laadtijd heeft hij ook de langste laadtijd, maar dat is niet heel verrassend toch? Er zit immers een 13.600mAh accu in. Opladen gaat lekker gemakkelijk via micro-USB.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Waar de Lucis Lite is afgewerkt met het stevige ABS plastic, is de Lucis Premium afgewerkt met ABS, Aluminium of Zabrano hout. De Bamboo is uiteraard afgewerkt met bamboe hout (of eigenlijk gras, want Bamboo is een snelgroeiende grassoort). De behuizing is weerbestendig, dus bij een regenbuitje hoef je niets te vrezen wanneer je ontdekt dat de Lucis nog vrolijk jouw terras aan het verlichten is terwijl het stortregent en je eigenlijk niet meer naar buiten wilt.

Met schudbewegingen zet je de Lucis aan of uit. Met touch kies je de kleur en intensiteit waarmee de Lucis brandt. Er zitten zelfs lichtanimaties in en er is een party modus, maar het is niet duidelijk of die ook op licht reageert.

Beschikbaarheid

De Lucis staat nu op IndieGoGo.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten