Google werkt hard aan een nieuwe manier van knippen en plakken. Tussen apps en tussen Android en Chrome devices. Niet alleen tekst, maar ook afbeeldingen en documenten. Logitech gaat een stap verder. Met Logitech Flow past het bedrijf dit alvast toe tussen verschillende computers en introduceert meteen twee nieuwe muizen die Flow ondersteunen.

Stel, je hebt een PC en een Mac op je bureau staan. Met Logitech Flow kun je met de muis tussen de twee computers schakelen, maar ook knippen en plakken. Teksten die je selecteert op de Mac, plak je met gemak op de PC. En niet alleen teksten. Dit werkt ook voor afbeeldingen en zelfs voor bestanden. Daarmee maakt Logitech dit soort functies wel heel gemakkelijk.

Voor Logitech Flow worden meteen twee nieuwe muizen geïntroduceerd. De Logitech MX Master 2S en de Logitech MX Anywhere 2S. De Master uitvoering is wat uitgebreider. De Master heeft een scrollwiel dat van click to click naar hyper fast scroll kan schakelen om zo, nog sneller door documenten te bladeren. Beide muizen hebben ook Darkfield Precision Tracking waardoor ze zelfs op glas gebruikt kunnen worden. De resolutie van de sensor bedraagt 4.000 DPI.

Beschikbaarheid

De Logitech MX Master 2S gaat €109 kosten en de prijs van de Logitech MX Anywhere 2S komt op €89.99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.