Hoera! Weer een toffe Final Fantasy naar de PS4! Voor mij was 12 de laatste succesvolle uit de reeks waar het turn based wel al iets was aangetast, maar nog prima werkt. Weet je nog? Met al die auto magic, auto potion trics en zo als je HP onder een bepaald percentage zat?

Final Fantasy-fans kunnen de wereld van Ivalice binnenkort opnieuw ervaren met Final Fantasy XII – The Zodiac Age, een HD Remaster van Final Fantasy XII. Final Fantasy XII – The Zodiac Age geeft Westerse fans voor de eerste keer de kans om het Zodiac Job System te ervaren, een personage-levelsysteem met 12 jobs dat werd geïntroduceerd in het in 2007 uitgebrachte Final Fantasy XII International Zodiac Job System.

De wereld van Ivalice!

Waag je in het door oorlog verscheurde Ivalice. Het kleine koninkrijk Dalmasca beleeft na de verovering door het Archadian Empire zware en onzekere tijden. Prinses Ashe, de enige echte troonopvolger, wil met het verzet haar land bevrijden. Vaan, een jongeman die zijn familie in de oorlog verloor, droomt ervan om vrij door de hemel te vliegen. Sluit je aan bij deze onwaarschijnlijke bondgenoten en hun vrienden in hun strijd voor vrijheid en het gevallen koningshuis. Beleef heldhaftige avonturen en bevrijd hun vaderland.

Nieuw en remasterd

  • Het Zodiac Job-systeem – Verbeterd levelsysteem voor personages dat meer aan de wensen van spelers tegemoet komt
  • Trial Mode – Overwin monsters en vijanden tijdens maximaal 100 opeenvolgende gevechten
  • Speed Mode – Beweeg je sneller door de wereld

Nieuwe generatie HD-graphics, inclusief volledig in HD-geremasterde personages en filmpjes:

  • True 7.1 surround sound, inclusief kraakheldere stemmen en opnieuw opgenomen achtergrondmuziek, gebruikmakend van de huidige generatie in soundproductie
  • Ondersteuning van moderne ontwikkelingen, inclusief PlayStation 4 trophy- en share-functies, autosave en kortere laadtijden
  • Een eindeloze hoeveelheid gameplay en avontuur, inclusief Hunts, Battles en mini-games

De Limited SteelBook Edition bevat:

  • Final Fantasy XII – The Zodiac Age game
  • Gelimiteerde SteelBook-verpakking
  • DLC-code om de oorspronkelijke soundtrack in-game als achtergrondmuziek af te spelen

Final Fantasy XII The Zodiac Age verschijnt op 11 juli 2017 voor PlayStation® 4.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.