GadgetGear.nl

Driftsun introduceert een transparante kayak

Kayakken op een beekje is leuk, maar in een stroomversnelling is het echt een topsport. We zien dan hoe de kayaks en de mensen erin enorme smakken maken en tegelijkertijd enorme snelheden proberen te behalen. Met de nieuwste kayak van Driftsun krijgen we nog meer zicht op de actie.

De Driftsun Kayak is namelijk een transparante kuip. Daarin zitten twee oranje ballonnen die de open kayak haar drijfkracht moeten geven wanneer deze omslaat.

De Driftsun Kayak is niet gemaakt voor topsport of zelfs het voorzichtig afdalen in een revier met rotsen. Deze kayak is gemaakt om rustig in rond te dobberen en vooral om lekker omlaag te kijken. De transparante bodem geeft je direct zicht op het leven in de rivier waarop je paddelt. Bovendien kun je de kayak flexibel inrichten voor één of twee personen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten