Amazon stopt met haar unlimited cloud opslagabonnement

Het was een bijzonder goede deal bij Amazon. Voor zo’n 60 dollar kon je onbeperkt data opslaan op hun Amazon Cloud Drive cloud service. Ideaal voor back-ups van computers, maar ook van filmcollecties. Aan die dienst heeft Amazon eerder deze maand een einde gemaakt.

Het was te mooi om waar te zijn, en dat vonden ze bij Amazon Cloud Drive kennelijk ook. Daar hebben ze de unlimited dienst per direct opgeschort. Voortaan krijg je voor die zes tientjes in dollars nog maar 1TB aan online opslagruimte en je krijgt een maximum van 7TB voor evenveel keer zes tientjes in dollars. Daarmee daalt Amazon hard in de ranglijst voor cloud hosting oplossingen en wordt het gebruik van een NAS thuis weer een stuk interessanter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram