GadgetGear.nl

Review: Modern Warfare Remastere Variety Pack (DLC)


Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de Modern Warfare Remastere Variety Pack met 4.5 sterren.

The Good
  • Meer MWR

The Bad
  • Niet Grrratis

 

Modern Warfare Remasterd, één van de beste ideeën van de afgelopen vijf jaar, krijgt vier nieuwe multiplayer maps. Het kaartpakket kost € 15,- en wordt geleverd met 10 zeldzame supply drops.

Hoera! Er is meer te MWR’en! De Variety Pack is te koop en bevat een paar toffe nieuwe maps. Of nieuw, je kent ze vast al, maar voor mij waren ze nieuw. Ik ben zelf namelijk pas in MW2 ingestapt. Voor mij het eerste en het beste deel, maar dat betekende ook dat MWR voor mij een hele nieuwe game was! Hoera! De kaarten bevatten Broadcast, Chinatown, Creek, en Killhouse. Het kaartpakket is al te koop voor de PS4 met een latere release datum op Xbox One en PC.

Activision doet wel een beetje of ze de fans enkel een plezier doen. Dat is aan de ene kant ook wel zo, maar aan de andere kant is vier maps aanbieden tegen 15.- euro geen cadeautje voor trouwe dienstverlening. Ik dien al sinds MW2 en verwacht een insigne!  Je zou de trouwe fans die toch al 30.- euro meer hadden betaald, gemakkelijk een pleziertje doen met een paar extra maps. Of wat guns, want ik mis wel mijn Scar-H, maar goed. Dromen mag altijd. Ondertussen weten we dat geen enkele gameproducent cadeautjes geeft, het is nu eenmaal een snoeiharde wereld. Nou, dan kunnen we net zo goed de nieuw uitbreiding rocken!

Broadcast: Gebasseerd op het tv-station van de campagnemissie ‘Charlie Do not Surf’, biedt deze kaart een unieke mix van weinig gangen en juist veel open ruimtes. Buiten het station bevat de parkeerplaats lange gezichtslijnen, maar eenmaal binnen, krappe gangetjes en een rommelige uitzendingskamer.

Chinatown: Deze nachtkaart staat in een mistige binnenstad, met flikkerende neonborden en een volle maan. Een herhaling van de oorspronkelijke Call of Duty multiplayer kaart “Carentan”, spelers moet voorzichtig zijn op deze straten, aangezien bijna elk gebouw in de kaart kan worden bezet, waardoor het perfecte dekking biedt voor vijanden die wachten op een kans om je af te schieten, of is dat te grof?!

Creek: In een groot open dorp dat door gevecht is verwoest, waar gebergte het verschil tussen leven en dood brengt, verdeelt een kloof die deze kaart in twee delen. Open clearings met schone klifvlakken en ruime beboste omslag maken deze kaart ideaal voor snipers en langlopende firefights.

Killhouse: Een klein trainingspakhuis dat gevuld is met diverse prullaria die zachte en harde omslagpunten bezitten. Verwacht snelle en vurige brandbestrijding voor maximale chaos in de buurt.

Conclusie

Ik geniet nog altijd van de remastered versie van één van de beste moderne shooters die er is. Meer nog dan ik van alle BO’s en vlieg-en-spring COD’s heb gedaan. De Variety Pack is een extraatje waar ik nog meer plezier van heb. Ik kijk met liefde uit naar de aankondiging dat MW2 remasterd wordt gereleased bij de nieuwste COD. Voor nu ga ik lekker verder met de Variety Pack die voor mij een musthave is als echt fan van MW123.

 

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.