Het icoon keert terug in de Nederlandse schappen. Vanaf 5 juni start HMD Global, de nieuwe eigenaar van het merk, de verkoop in Nederland. De Nokia 3310 is een herziene uitgave van het populaire en vrijwel onverwoestbare toestel uit de jaren 90.

Het toestel heeft specs die we van een 3310 mogen verwachten. Een maand stand-by, 22 uur bellen en zelfs Snake zit er weer op. Je kunt er tegenwoordig ook foto’s mee nemen en bekijken en de ondersteuning voor e-mail en internet is een stuk beter geworden.

Natuurlijk is het geen vervanger voor de smartphone, maar gewoon een goed toestel voor iedereen die bereikbaar moet zijn. De Nokia 3310 gaat €59,99 kosten.

1 REACTIE

  1. Marketingonzin dat ze dit toestel onder deze naam verkopen. Het slaat eigenlijk nergens op om een toestel hetzelfde modelnummer te geven terwijl het een heel ander toestel is. Noem hem dan 3310 II als je persé deze naam wil gebruiken, of gewoon 3311 oid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.