Motorola Moto C Plus
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Motorola gaat de ultragoedkope Moto C Plus naar Nederland brengen

We mogen het weer zeggen, want zo staat het in het persbericht. Niet Lenovo, maar Motorola brengt de Moto C Plus naar Nederland. De ultragoedkope smartphone die niet onder de vlag van Lenovo, maar Motorola gepresenteerd zal worden. En ja, natuurlijk blijft het een Lenovo product, maar Motorola klinkt stiekem net iets leuker op een smartphone ;-).

Met de komst van de Moto C Plus wordt het mogelijk om in Nederland een Motorola smartphone te kopen voor nog geen €120. De smartphone draait dan op een MediaTek MT6737 chipset met een quad-core processor, Mali-T720 GPU en een hele nette 2GB aan werkgeheugen. De chipset komt van begin dit jaar en is erg populair onder smartphones die in februari voor rond de €150 werden geïntroduceerd. Bij de Motorola C Plus krijg je dan wel een 5 inch 720p display, maar wel meteen Android 7. En dat laatste is een pluspunt ten opzichte van de vele goedkopere smartphones met deze chipset.

Verder krijg je 16GB opslagruimte en micro-SD ondersteuning. Een 8 megapixel camera achter met LED flitser en een 3 megapixel selfie camera. Je merkt, niet de top specs, maar wel heel netjes voor de prijs die Motorola vraagt. €119 om precies te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.