GadgetGear.nl

Mophie introduceert Juice Pack voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+

Mophie heeft een nieuwe Juice Pack voor de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ aangekondigd. De Juice Pack serie van Mophie combineert een powerbank functie met een stevige cover om de smartphone te beschermen. De Mophie Juice Pack voegt 2.950mAh aan accucapaciteit toe aan de Android smartphone. Dat is goed voor 33 uur gesprekstijd. […]

Mophie heeft een nieuwe Juice Pack voor de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ aangekondigd. De Juice Pack serie van Mophie combineert een powerbank functie met een stevige cover om de smartphone te beschermen.

De Mophie Juice Pack voegt 2.950mAh aan accucapaciteit toe aan de Android smartphone. Dat is goed voor 33 uur gesprekstijd. Voor de Samsung Galaxy S8+ voegt de Juice Pack zelfs 3.300mAh aan capaciteit toe. Goed voor 39 uur gesprekstijd. Met magneten houdt de cover de smartphone op haar plek. Rubberen steunen en opstaande randen bieden verdere bescherming aan het toestel. Een LED indicator laat zien wat de accustatus van de Juice Pack is. Het systeem is compatible met draadloze laders.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.