Huawei heeft een nieuw portaal gelanceerd om Nederlandse instagrammers te inspireren bij het vinden van mooie plekjes. Gewoon hier in Nederland. Op Instahotspots gaan bekende instagrammers aan de slag om mooie plekjes te indexeren.

Huawei heeft tien bekende instagrammers zo ver gekregen om hun hotspots met de bezoekers te delen. Van de meest vreemde windmolen tot dé plekjes om wild te spotten. Of gewoon gekke geveltjes. Alle 100 locaties zijn direct op de pagina te vinden inclusief de profielen van de instagrammers die deze locaties hebben uitgezocht.

Natuurlijk zijn alle foto’s gemaakt met de Huawei P10. Daarmee wil Huawei Nederland laten zien wat de kracht van dit toestel met haar Leica camerasysteem is. En we geven toe, er zitten wat bijzondere plaatjes tussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.