GadgetGear.nl
Hisense TV

Hisense komt met TV’s en smartphones naar Nederland

Tot nu toe was Huawei dé grote Chinees in Nederland, maar daar gaat verandering in komen. Hisense komt naar Nederland en niet alleen met smartphones, maar met een berg andere producten.

Hisense weet ieder jaar indruk te wekken met haar enorme stands op elektronicabeurs IFA. Tot nu toe was het merk slechts in enkele Europese landen en de VS verkrijgbaar. Een Nederlands bedrijf gaat de producten van Hisense nu importeren en in Nederland op de markt brengen.

Net als Huawei, is HiSense een merk dat de Europese markt lijkt te begrijpen en netjes speelt volgends de regels om zo veilige apparaten te verkopen. En, net als Huawei, kan HiSense dit tegen aantrekkelijke prijzen.

Het merk start met de verkoop van witgoed, maar andere elektronica zal al snel volgen. We zijn dan ook benieuwd hoe snel we Hisense in de (virtuele) winkelschappen zullen aantreffen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten