Gelekt; Is dit de Samsung Galaxy S8 Active?

De Samsung Galaxy S8 lijkt gelekt te zijn. Op een foto afkomstig van het Wireless Power Consortium zien we een smartphone die toch wel verdacht veel op een LG G6 lijkt, met een hele dikke cover er omheen.

Dat de Samsung Galaxy S8 Active geen gebogen display heeft meegekregen is niet heel verrassend. In de media zijn verschillende berichten verschenen over de kwetsbaarheid van de gebogen displays. En dat maakt dat Samsung voor een toestel dat tegen een stootje moet kunnen, toch weer lijkt te kiezen voor een vlak display.

Ook de dunne ‘unbox your phone’ randen zijn een stukje dikker geworden. Ook hier waarschijnlijk weer om de Android smartphone steviger te maken. Het moge duidelijk zijn; als dit echt is, neemt Samsung geen risico’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.