Nikon, Canon en anderen hebben een probleem. De camera’s in smartphones zijn tegenwoordig zo slim, dat de professionele DSLR’s steeds meer een domme en lompe oplossing beginnen te worden. Oké, het zoomen op mobiele camera’s is nog vrijwel niet goed opgelost. Dus er is nog markt voor de DSLR, maar het wordt tijd dat die giganten slimmer worden. En dat lijkt de Arsenal deels op te lossen.

De Arsenal voegt geen laser autofocus of andere technologie toe, maar mikt vooral op het schieten van het perfecte plaatje. Als een alternatief op de ingebouwde automaat stand gaat de Arsenal veel verder om de controle over te nemen. Zo analyseert de Arsenal het plaatje dat je gaat schieten met dat van vele andere fotografen via een internetverbinding.

De Arsenal gebruikt 18 factoren om te bepalen hoe de camera ingesteld moet worden. Inclusief het schieten van volledige HDR foto’s wanneer dit nodig is of zelfs het schieten van een hele serie foto’s om een compleet beeld scherp neer te zetten. Zelfs de nabewerking wordt voor je uitgevoerd. Bovendien stuurt de Arsenal de foto meteen door naar jouw smartphone zodat je de foto direct kunt publiceren.

Beschikbaarheid

Vanaf $150 ex verzending reserveer je een Arsenal op Kickstarter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.