Acer heeft gisteren twee nieuwe tablets wereldkundig gemaakt. De Acer Iconia One 10 die gericht is op de zakelijke gebruiker en de Iconia Tab 10 die zich helemaal richt op liefhebbers van entertainment.

Iconia Tab 10

Naast een quantum Dot display is deze Android tablet uitgerust met een behoorlijk indrukwekkende speakerset. Acer wist zelfs een subwoofer in te bouwen met een dikte van 9 millimeter die de vier overige speakerdrivers van lage tonen voorziet. Acer heeft de tablet voorzien van haar MediaMaster technologie. Daarmee kun je als gebruiker het geluid afstellen voor verschillende soorten films en muziek.

Iconia One 10

De Iconia One 10 is echt een zakelijke tablet in hart en nieren. Dit begint met een dubbele micro-USB aansluiting. Tegelijk opladen en USB accessoires zoals sticks aansluiten is geen enkel probleem. Al had Acer daar natuurlijk ook gewoon USB-C voor kunnen gebruiken.

Via EZ Wake-Up is de tablet zo te wekken dat deze meteen een bepaalde app start. EZ Snap maakt gemakkelijker screenshots en EZ Mode scheidt privé en zakelijk gebruik van de tablet.

Beschikbaarheid

Acer legt de Iconia Tab 10 vanaf oktober in de winkel voor €299. De Iconia One 10 gaat €169 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.