Logo GadgetGear.nl
Apple TV
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

De verwachtingen voor Apple tvOS 11

Apple’s tvOS 11 komt eraan en dat is goed nieuws voor gebruikers van de Apple TV. De belangrijkste nieuwe feature is dat het systeem geschikt zal worden voor meerdere gebruikers. Niet onbelangrijk binnen een gezin.

Door verschillende gebruikersaccounts te kunnen gebruiken, kunnen alle gezinsleden hun eigen voorkeuren op de Apple TV instellen. Ook apps op tvOS 11 zouden op deze manier slimmer met gebruikers om kunnen gaan. Zo zou Netflix in theorie meteen de kinderaccount kunnen laten zien wanneer het ziet dat een kind is ingelogd op het systeem.

Naast meerdere gebruikers, zou Apple ook picture-in-picture willen introduceren. Echter, in de huidige hardware is het niet mogelijk beeld van een externe bron weer te geven. Het is dus de vraag of dit een Apple TV 4 feature zal zijn, of dat Apple deze functies naar Apple TV 5 zal brengen. Naar verwachting zal Apple het nieuwe besturingssysteem presenteren tijdens WWDC 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.