Eigenaren van Nederlandse Huawei Nova toestellen mogen zich nu vaan verheugen op Android 7. Huawei is sinds het weekend bezig om de nieuwe firmware voor de Android smartphone uit te rollen.

Het toestel zal zelf aangeven wanneer de update voor jouw toestel klaar staat. Het toestel zal dit om een bepaald aantal uur zelf checken. Ben je ongeduldig, kun je ook handmatig checken of jouw update al klaar staat.

Naast Android 7 ontvang je ook de nieuwe versie van EMUI. Dit is de grafische schil van Huawei die het toestel een stuk sneller te navigeren maakt. Daarnaast krijg je de app drawer terug. Hierdoor hoef je weinig gebruikte apps niet op jouw homescreen te laten slingeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.