Geen gezeur met in hoogte verstelbare onderdelen die je zelf moet afstellen. De Vlaamse Twikit Stan is een stabureau dat gemaakt is op jouw lichaam en jouw huidige bureau. Alles behalve een massaproduct dus.

De Twikit bestel je online waarbij je door een wizard geholpen wordt. Deze maakt op basis van jouw gegevens een ontwerp van een stabureau die past bij jouw lichaam en jouw bureau. Heb je jouw ideale Twikit Stan eenmaal ontworpen, stuurt Twikit Stan jouw ontwerp naar een lasersnijder in jouw regio. Die zal de onderdelen van de Twikit Stan voor je snijden zodat er zo min mogelijk kilometers hoeven te worden gemaakt voor productie.

https://www.youtube.com/watch?v=fPDSKOd60bY&feature=youtu.be

Het ontwerp van de Twixit is even simpel als briljant. Het hele bureau bestaat uit slechts drie onderdelen die in elkaar gezet moeten worden. Het is ontworpen voor laptopgebruikers en houdt rekening met gebruik van een extern toetsenbord en muis.

Beschikbaarheid

De Twikit Stan wordt op maat voor je gemaakt. Afhankelijk van jouw wensen gaat een Twikit Stan Stabureau tussen de €49 en €199 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.