Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Sennheiser lanceert wind- en waterproof microfoon gecertificeerd voor GoPro HERO4 camera

Sennheiser lanceert vandaag de MKE 2 elements microfoon. Het is een robuuste wind- en waterproof microfoon die speciaal is ontwikkeld voor de GoPro® HERO4 camera. Het geluid van GoPro opnames valt vaak nogal tegen door windgeruis of de behuizing. Nu zijn de GoPro beelden dus te verrijken met het beste geluid.

Iedere filmer weet dat geluid de helft van het verhaal is. Overal een hippe muziek onder knallen is niet de juiste oplossing. Je hebt liever goed geluid. Er zijn al wat microfoons op de markt. Zo zijn we momenteel ook de Removu draadloze waterdicht mic aan het testen. Nu is er dan Sennheiser. Een merk wat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in hoogwaardige audio opname en reproductie. “De MKE2 elements is ontworpen om op dezelfde manier als de camera’s van GoPro® door deze barrières heen te breken. De microfoon is in staat om video’s te voorzien van fantastisch geluid, waardoor actiebeelden nog intenser worden.” zegt Achim Gleissner, Commercial Manager for Broadcast & Media bij Sennheiser.

Stevig, waterdicht en in staat om op unieke wijze alle elementen op te nemen
De MKE 2 elements microfoon is gebaseerd op een professionele Sennheiser lavalier microfoon, maar heeft een innovatief design die bestand is tegen sneeuw, ijs en wind. De microfoon is zelfs in staat om geluid op te nemen onder water. Het speciale windscherm zorgt ervoor dat windgeruis minder wordt en het geluid helder blijft, zelfs als het nat wordt. Dankzij de elastische koppeling van de microfoon worden constructiegeluiden onderdrukt.

Geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden

De MKE 2 elements beschikt over het “Work with GoPro” kwaliteitskeurmerk en is ontwikkeld als onderdeel van GoPro’s Development Program. Dit project laat de innovaties van deelnemende bedrijven naadloos integreren met GoPro producten.

‘’We zijn trots om samen te werken met bedrijven zoals Sennheiser via ons Developer Program om waardevolle gebruikerservaring te creëren met onze producten,” zegt Ted Simonides, Director Developer Partnerships bij GoPro. “De MKE 2 elements belichaamt innovatie en stelt GoPro gebruikers in staat om een stap verder te gaan in hun avonturen.”

Momenteel claimt Sennheiser het enige audiobedrijf te zijn dat een certificaat heeft ontvangen van GoPro. “De baanbrekende MK2 elements microfoon laat de kracht zien van onze kwaliteit-gedreven samenwerking,” zei Achim Gleissner. “De MKE 2 elements is pas het begin; samen zullen we nog meer audio-oplossingen bedenken voor zowel de huidige als de toekomstige GoPro camera’s.”

De MKE2 elements action mic voor GoPro HERO4 Black en Silver camera’s is vanaf 24 april 2017 verkrijgbaar. Wij zijn benieuwd naar de resultaten in de praktijk en eventuele Hero5 oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.