GadgetGear.nl

Logitech introduceert haar G413 mechanische toetsenbord

Als gamer weet je, je moet mechanische toetsen hebben. Waar vrijwel iedere fabrikant haar mechanische toetsen bij Cherry inkoopt, doet Logitech het tegenwoordig anders. Logitech heeft eigen mechanische toetsen ontwikkeld. De Romer-G toetsen.

En die nieuwe Romer-G toetsen zijn te vinden op de nieuwste ramplank van Logitech; de G413. Logitech’s eigen mechanische toetsen moeten tot 25% sneller reageren dan reguliere mechanische toetsen. De toetsen lijken in het ontwerp van de G413 te zweven boven het aluminium plaatwerk van het toetsenbord.

Logitech komt met twee uitvoeringen van de ramplank. De G412 Silver met witte verlichting achter de toetsen en de Carbon met rode verlichting achter de toetsen. Door geen instelbare verlichting per toets aan te bieden, komt het toetsenbord voor een instapprijs van €99,99 in de winkel te liggen. Een goedkope manier om kennis te maken met de nieuwe toetsen van Logitech.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten