iPad 4 kapot? Apple verruilt hem voor een iPad Air 2

Hoewel Apple in Nederland de iPad 4 nog promoot op haar website, lijken de voorraden van de tablet vrijwel op te zijn. Voor gebruikers van een iPad 4 die het toestel voor garantie retourssturen, heeft Apple misschien een leuke verrassing.

De voorraden zijn zo laag, dat Apple intern een memo heeft verzonden dat defecte exemplaren omgeruild mogen worden voor de twee jaar jongere iPad Air 2. En voor iedereen met een iPad 4 16GB is het leuk om te weten dat de iPad Air 2 niet in 16GB varianten is verschenen, maar 32GB. Dus dan zit er ook nog een verdubbeling van de opslagruimte in. Nadelen zijn er natuurlijk ook. Jouw oude cover past wellicht niet meer… Bovendien zal Apple de iPad 4 alleen vervangen als deze echt niet te herstellen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events