Ben je serieus bezig met het maken van VR filmpjes? Gooi dan jouw oude 360-gradencamera maar aan de kant. De Insta360 komt eraan. De eerste ‘gemakkelijke’ camera voor het filmen in 360-graden op een resolutie van 8K.

Het grote probleem met VR content is en blijft de resolutie. Die moet enorm hoog zijn, wil je een beetje detail in het beeld. Waar de meeste consumentencamera’s nog op Full HD resolutie filmen (zelfs die van Nikon), pakt de Insta360 het een stuk beter aan.

Met meerdere lenzen en beeldsensoren kan deze camera een 8K videostream opleveren. Met 3D beeld als dat moet. Hij kan zelfs live streamen, al loopt de resolutie dan wel terug naar 4K. Met een prijskaartje van $3.499 is deze camera niet voor iedereen weggelegd, maar als je serieus genoeg bent…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.