Logo GadgetGear.nl
Picture of Peter Willemse
Peter Willemse

Duik onderwater met je kleren droog : Waterwolf HD

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er uitziet als een dikke snoek aanbijt in je aas? De Waterwolf HD maakt het mogelijk.

Het meest spannende onderdeel van het vissen is de aanbeet, of het nu gaat om roofvissen of karpervissen. Vanaf de kant of de boot is deze al spectaculair, laat staan als je deze filmt in HD 720p, onderwater en op 1 meter afstand! Dat kan nu met de revolutionaire Water Wolf HD Camera!

De Water Wolf HD Camera is volledig waterdicht kan tot wel 100 meter diep onderwater. De beelden worden opgenomen in High Definition 720p, wat voor haarscherpe beelden zorgt. De 120ºx90º Wide Angle lens zorgt ervoor dat alles binnen het beeld valt. De camera heeft weinig licht nodig dus zelfs in troebel en donker water schiet je mooie beelden. De Li-ion battery is oplaadbaar en zorgt ervoor dat je tot wel 4 uur kan filmen.

Zelf hebben we de Waterwolf HD al even mogen testen en de beelden zijn spectaculair! Hieronder een korte film van een snoek die eventjes komt kijken, een beetje hapt in het luchtledige en dan gewoon weer wegzwemt. En kijk die grondels eens chillen!

Binnenkort volgt een volledige review!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.