Als het om garantievoorwaarden gaat, kan Apple doorgaans nogal streng zijn. Toch lijkt het erop dat het bedrijf zich de afgelopen maanden ook op dat gebied is gaan aanpassen. Zo wisselde het al oude iPad’s om voor nieuwe in verband met schaarste en nu lijkt Apple de garantie op de Apple Watch met een jaar te verlengen.

Reden voor de verlenging is volgens het doorgaans betrouwbare 9to5mac dat de accu’s in de smartwatches van Apple kunnen opbollen om zo de displays naar buiten te drukken. Geen fraai gezicht natuurlijk en ook echt wel heel jammer wanneer je een mooi klokje om de pols hebt. In ieder geval in de VS heeft Apple de bij haar aangesloten reparatiecentra opdracht gegeven om de garantie met een jaar te verlengen.

Hoewel de accu’s dus kunnen opbollen, lijken er nog geen klachten te zijn geweest over ontbrandende accu’s of zelfs accu’s die exploderen. Apple heeft het opbollen van de accu dan misschien niet helemaal goed onder controle, jouw persoonlijke veiligheid lijkt niet in het geding te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.